Ik wilde de inschrijving van de openingswedstrijd, maar het was niet meer dan een klap.
Tottenham Spur's 'Emporary Hope' Dane Scarlett tekende een formeel professioneel contract, waarbij fans hun ontevredenheid onthulden over de korte contractperiode. Tottenham kondigde op 28 augustus (Korea Time) via zijn officiële website aan dat hij officieel een professioneel contract had getekend met Scarlett, die zijn 17e verjaardag alleen had gevierd, de contractperiode tot 2023. Scarlett maakte […]

Tottenham Spur's 'Emporary Hope' Dane Scarlett tekende een formeel professioneel contract, waarbij fans hun ontevredenheid onthulden over de korte contractperiode.

Tottenham kondigde op 28 augustus (Korea Time) via zijn officiële website aan dat hij officieel een professioneel contract had getekend met Scarlett, die zijn 17e verjaardag alleen had gevierd, de contractperiode tot 2023.

Scarlett maakte zijn professionele debuut in de Europa League (UEL) van de Europese voetbalbond 2020-2021, tegen Ludogorets in november vorig jaar. Hij is lid van de Academie en wordt met tussenpozen opgeroepen voor de eerste divisie, met een ander talent. In februari maakte hij zijn debuut in de Engelse Premier League (EPL). In totaal verteerden ze drie wedstrijden in het eerste leger.

Scarlett scoorde slechts in februari een assist in de tweede ronde van de 32e ronde van de Europa League (UEL) van de Europese voetbalbond 2020-2021, op slechts 16-jarige leeftijd van 337 dagen. Destijds zei hoofdcoach Mourinho: "Scarlett, die volgende maand 17 jaar oud is, moet volgend seizoen deelnemen aan het eerste team. Hij traint al met ons. Ik hoop dat je je fantastische talenten blijft behouden. "

Het eerste hulprecord van 16 jaar is sinds Killian Mbafe (Parijs-Germain), die op 16-jarige leeftijd in het verleden een hulp tegen Tottenham had gepost toen hij 16 was.

Volgens het Britse 'Football London' uiten Tottenham-fans hun ontevredenheid over de contractperiode van Scarlett, een zorg voor het deel dat geen langetermijncontracten heeft gesloten met de aanbestedende speler. Maar het is een algemene procedure om twee jaar contracten te hebben op 17-jarige leeftijd, en als je 18 bent, ga je over 스포츠중계 op langetermijncontracten. Troy Farratt heeft ook een driejarig contract getekend toen hij 18 was.
Er was geen plaats voor de Japanse werper Yamaguchi (34).

Lokale media, waaronder de Amerikaanse CBS Sports, zeiden op 29 juli (Korea Time) dat Yamaguchi met Scott Kazmere (37) naar het Minor League-kamp gaat.

Yamaguchi, die tijdens het Spring Camp een minor league-contract met San Francisco had, speelde een roster-overlevingswedstrijd door de Major League (MLB) -testwedstrijd. In de vier wedstrijden van de proef, scoorde hij een punt van 6 innings, 5 pionnen en 6 strikeouts, en scoorde een gemiddelde score van 1,50. Hij voldeed aan zowel het cijfer (0,217) als het cijfer voor de niet-optredens per inning (WHIP · 1,17). De aandacht werd getrokken naar de registratie van de roster voor de openingswedstrijd, maar het was niet logisch. Volgens de San Francisco-journalist Mercury News heeft Yamaguchi een opt-outclausule om het contract te verbreken, waardoor het onduidelijk is of hij naar de San Francisco Minor League gaat of naar een ander team gaat.

Yamaguchi slaagde erin om MLB te bereiken in december 2019, met het Toronto-team voor twee jaar en een totaal van $ 6 miljoen (68 miljard won). Hij kwam uit Ace, die de Japanse professionele honkbal (NPB) prestigieuze Yomiuri vertegenwoordigde, en voldeed aan de NPB-score van 64 overwinningen, 58 verliezen en 112 saves met een gemiddelde score van 3,35. Maar het heeft een grote mislukking ervaren in Toronto.

Het eerste seizoen was een bullpen in 17 wedstrijden en eindigde met een 2 overwinning, 4 verlies en 1 hold gemiddelde score van 8.06. Uiteindelijk werd het team in februari vrijgegeven om een ​​nieuw team te vinden en droeg het San Francisco-uniform.Ik wilde de openingswedstrijd inschrijven vanwege mijn plezier in de proefwedstrijd, maar ik was niet meer dan een klap.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다