Het is niet alleen een specialiteit,
In plaats van het buitenland te verlaten vanwege de langdurige infectie met nieuwe coronavirussen (Corona19), neemt de vraag naar MZ-klanten toe, die hun portemonnees openen voor de aankoop van beroemd merken in het buitenland, die dit weekend een korting op de verkoop van luxe merken in het buitenland houden. Volgens het warenhuis Shinsegae op 18 […]

In plaats van het buitenland te verlaten vanwege de langdurige infectie met nieuwe coronavirussen (Corona19), neemt de vraag naar MZ-klanten toe, die hun portemonnees openen voor de aankoop van beroemd merken in het buitenland, die dit weekend een korting op de verkoop van luxe merken in het buitenland houden.

Volgens het warenhuis Shinsegae op 18 augustus, zal het bedrijf van 21 tot 21 oktober een 'extern merk' houden op elk van de evenementen in Gyeonggi. 43 merken, waaronder Emporioarmani, Mezongmarziella, Erno en Alexander King, nemen deel aan de verkoop van kortingen tot 80 procent.

De nieuwe wereldmarkt is van plan om de jongste klantenvraag te grijpen, omdat de groei van 2030 luxe klanten het meest is in de leeftijdsgroep, met 17 procent.

Op de tweede verdieping van de kelder kunt u verschillende luxe merken ontmoeten, waaronder de nieuwe wereldbewerkingswinkel Bundershop, Case Study, die niet in de speeltuin is opgenomen. Vrouwelijke producten van Bundershop, waaraan Aknestudio, Celine, Sakai, Marni en Bettemun deelnemen, worden getoond tegen een korting van maximaal 80 procent. Boondershop-mannen verkopen ook populaire producten tot 80 procent goedkoper.

In Sentum City Store kunnen 60 buitenlandse merken, waaronder het nieuwe wereld-enige merk, worden gekocht tegen een korting van 80 procent.

Lotte Tops, een buitenlandse mode-editingwinkel in Lotte Department Store, is een overzeese mode-editingwinkel die een beroemd merkproduct voorstelt dat rechtstreeks door een warenhuiskoper is gebakken.

Lotte Tops Day is een evenement dat slechts twee keer per jaar in februari en augustus een korting van 10 tot 30 procent op de korting van de winkel biedt, en dat tot 40 procent van de normale prijs zal worden teruggeschroefd. Ongeveer 80 merken van vier categorieën, waaronder hybride / kleding / shoes / living, zijn betrokken bij het evenement.

De representatieve producten zijn de "Peragamo Barabau Cameraback" voor ongeveer 560.000 gewonnen, met een korting van 20 procent ten opzichte van de normale prijs, en de "Peragamona Small Black" voor ongeveer 18,7 miljoen gewonnen, die 15 procent goedkoper is. Populaire buitenlandse kleding wordt ook tegen redelijke prijzen verkocht: "Tombraun Saseonwanwanwanwanwanwanwanwanwan-kap" en "Polsmith Gibra Patchnite" voor respectievelijk 860.000 gewonnen en 140.000 gewonnen, met een korting van 10 procent.

"Het is moeilijk om in en uit te reizen en er zijn veel klanten die luxegoederen kopen met extra geld", zei Soh Kyung-kyung, een hoofd van de afdeling ontwikkeling van Lotte Department Store, en zei: "Het is een goede kans om verschillende buitenlandse merkproducten tegen een redelijke prijs te kopen."

Je kunt zien dat de locatie links van de straat is in de richting van Banpo Station.

Metrostations lopen ongeveer 레플리카 300 meter van de Non-Breaint 4 afslag en je ziet een blind bord aan de linkerkant.

Er is een speciale parkeerplaats vlak voor de winkel, dus je kunt het zelf nemen, je kunt het gemakkelijk parkeren,

Ik voeg een kaart en een telefoonnummer toe voor degenen die op de superroute zijn.

Nadat we zijn binnengekomen, is er een hartspatten paradijs.

Ja, ja, na de kist

Ik heb gehoord dat je op een merk bent geplaatst.

Ik kwam naar buiten om de damestas te verkopen en ik kwam met een aantal dingen naar buiten.

Er is niets anders dan Gucci, Chanel, Prada, Louis Vuitton, enzovoort.

Ik zou niet willen dat je het naar huis bracht met een muur.

De waarheid is dat ik nu tevreden ben met de laatste keer dat ik er een heb, Hermes Birkin.

Het is niet de enige verkoopwinkel voor damestassen,

De accessoires waren ook erg gevuld met soorten.

Het meest in het oog springen van de stukken is de armband van Hermes ...

Meerdere ringen...

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다